Not receiving registration email


If you are not receiving registration email to confirm your account please send us a email with your username. Make sure you send the email from the email you used when signed up so we can manually verify your account. Send the email to webmaster@pvmods.com - Alternative is to send your username and email to FloydN on discord. Our discord server can be found at the bottom of the page. Sorry for the trouble.

Need Help !!!

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

Ebano

Active member
Joined
Apr 14, 2021
Messages
33
Points
8
Age
46
Location
Brazil
Hi !!

I'm a little lost and I don't know which way to go so I apologize if I do something wrong here ...

But I need help ...

I downloaded the map this week I installed everything just right, it is running cool ...

But today I went to load boards with the flatbead and the autoload doesn't work ...

I took a quick look around here but found nothing ...

Can anyone help me?

What can I be doing wrong?
 

Ebano

Active member
Joined
Apr 14, 2021
Messages
33
Points
8
Age
46
Location
Brazil
you need to easy autoloader script to autoload the materials onto the flatbed.

click here for file link.

Be sure you also have the Global company script.

I already installed easy autoloader, the global one too ... I followed step by step described here ... everything I had here to install I installed ... But when I load the boards in the samwill to build something it doesn’t load in the flatebead
 

Ebano

Active member
Joined
Apr 14, 2021
Messages
33
Points
8
Age
46
Location
Brazil
I already installed easy autoloader, the global one too ... I followed step by step described here ... everything I had here to install I installed ... But when I load the boards in the samwill to build something it doesn’t load in the flatebead
I was watching youtuber Nick the Hick talking about the map and I also noticed that some people posted comments that were also having the same problem ... but they are posts from 7 to 11 months ago ...
 

R.Triebel

New member
Joined
Jan 15, 2021
Messages
4
Points
3
Age
60
Location
Germany
I was watching youtuber Nick the Hick talking about the map and I also noticed that some people posted comments that were also having the same problem ... but they are posts from 7 to 11 months ago ...
I had the same problem with Version 2.1 of the LizardAutoloader. I downgraded to the old Version and it works fine. The old Version can be found in the pv county mod pack 2.1 here in the download section if I recall correctly.
 

Ebano

Active member
Joined
Apr 14, 2021
Messages
33
Points
8
Age
46
Location
Brazil
I had the same problem with Version 2.1 of the LizardAutoloader. I downgraded to the old Version and it works fine. The old Version can be found in the pv county mod pack 2.1 here in the download section if I recall correctly.
Thanks for the tip I will try right now ... !!!
 
Top